Nincs foglalási díj!
Language/Nyelv:
 
Valuta:


Szűkítéséhez lekérdezés

Távolság:
2533
2613
2768
2936
3020
3023
Szállás neve:
csillag:
65
121
121
183
36
Szállás típusa:
1659
407
306
108
50
Kerület:
1049
376
239
202
191
102
60
55
18
6
Hotel Facilities:
1353
467
446
312
276
166
162
97
89
11
8


Barcelona közelében:

Digital Concierge

Helyi idő: 25 június 2017 19:17
weather condition Jelenlegi időjárás Barcelona
Temp: 27 °C (81 °F)
Wind: wind direction 13 km/h (8.1 miles per hour)

Barcelona szállás (2533)

Oldal: 78 / 102 Rendezés: Népszerűség | Ár Megtekintés a térképen
Nem érkezés vagy indulás dátumig bevitt.
Ez a 2533 minden 0 szállodák listája.
Photo coming soon

Edison, 4, Barcelona, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment;


Friendly Rentals Claris I
From € 210.00
Ronda Sant Pere, 11, Barcelona, L'Eixample negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Set 200 metres from Plaça Catalunya in Barcelona, this air-conditioned apartment features free WiFi. The apartment is 300 metres from Portal de l'Angel.
There is a dining area and a kitchen. A flat-screen TV is offered. There is a private bathroom with a shower.
La Seu, Cathedral of Barcelona is 600 metres from Friendly Rentals Claris I, while Casa Batllo is 600 metres away. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 13 km from Friendly Rentals Claris I. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment; hotel chain: Friendly Rentals;
Rooms: One-Bedroom Apartment.


Friendly Rentals Da Vinci
From € 465.00
Banys Nous, 4, Barcelona, Ciutat Vella negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Located 200 metres from Plaza Reial, Friendly Rentals Da Vinci offers accommodation in Barcelona. The apartment is 300 metres from La Seu, Cathedral of Barcelona. Free WiFi is provided throughout the property.
There is a seating area and a kitchen complete with a microwave, a toaster and a fridge. A flat-screen TV is available. There is a private bathroom with a shower.
Portal de l'Angel is 500 metres from Friendly Rentals Da Vinci, while Picasso Museum is 600 metres from the property. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 12 km from Friendly Rentals Da Vinci. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment; hotel chain: Friendly Rentals;
Rooms: Five-Bedroom Apartment.


Photo coming soon

Atico Montserrat Apartment
D'igualada 20, 4º2º, Barcelona, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment;


Travessera de les Corts, 184, 7-2, Barcelona, Les Corts negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Featuring free private parking and WiFi, Les Corts Family Apartment III is located in Barcelona. Set 350 metres from Camp Nou, this apartment includes a balcony with outdoor furniture.
The air-conditioned property has 1 double bedroom with an en suite bathroom, 1 twin bedroom, 1 bedroom with bunk beds and another bathroom with a bath or shower, hairdryer, and free toiletries. Bed linen and towels are provided, and a washing machine is available.
There is a living space with a double sofa bed and a baby cot, flat-screen TV with DVD player, safe, and dining table, while the kitchen is equipped with a dishwasher, electric kettle, oven, fridge, and coffee machine. The balcony has views of the city.
You can find a restaurant, bar, and grocery shop within a 5-minute walk of Les Corts Family Apartment III. Les Corts Metro Station is 200 metres from the property, and Plaza Catalunya is 8 metro stops away. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment;
Rooms: Three-Bedroom Apartment with Garden View.


Escorial 50, Apartamento 2-3, Barcelona, Gràcia negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment;


Born Montcada 3 Apartment
Montcada, 9, Barcelona, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Born Montcada 3 is an apartment situated in Barcelona, 100 metres from Picasso Museum. The air-conditioned unit is 400 metres from La Seu, Cathedral of Barcelona. Free WiFi is provided throughout the property.
The kitchen is fitted with an oven, a microwave and a toaster and there is a private bathroom. A TV is offered.
Plaza Reial is 700 metres from Born Montcada 3, while Portal de l'Angel is 700 metres away. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 13 km from the property. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment;
Rooms: Apartment.


Friendly Rentals Manuela
From € 144.00
Flassaders, 33, Barcelona, Ciutat Vella negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Set in Barcelona, this air-conditioned apartment features free WiFi. The apartment is 200 metres from Picasso Museum.
There is a seating area and a kitchen complete with a dishwasher and an oven. A TV is offered. There is a private bathroom with a shower.
La Seu, Cathedral of Barcelona is 600 metres from Friendly Rentals Manuela, while Portal de l'Angel is 800 metres from the property. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 13 km from Friendly Rentals Manuela. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment; hotel chain: Friendly Rentals;
Rooms: Studio.


Friendly Rentals Manel
From € 230.00
Sombrerers, 23, Barcelona, Ciutat Vella negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Friendly Rentals Manel offers accommodation in Barcelona. The air-conditioned unit is 100 metres from Picasso Museum. Free WiFi is provided throughout the property.
The kitchen comes with a dishwasher and an oven and there is a private bathroom. Towels and bed linen are available at Friendly Rentals Manel.
La Seu, Cathedral of Barcelona is 500 metres from Friendly Rentals Manel, while Plaza Reial is 700 metres away. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 13 km from the property. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment; hotel chain: Friendly Rentals;
Rooms: Two-Bedroom Apartment.


Born Montcada 2 Apartment
Carrer Montcada, 13, Barcelona, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Situated in Barcelona, this air-conditioned apartment features a balcony. The apartment is a few steps from Picasso Museum. Free WiFi is featured .
The kitchen has a dishwasher and an oven, as well as a coffee machine and a kettle. A flat-screen TV and DVD player are offered. There is a private bathroom with a bath.
La Seu, Cathedral of Barcelona is 400 metres from Born Montcada 2, while Plaza Reial is 700 metres away. Barcelona El Prat Airport is 13 km from the property. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment;
Rooms: Three-Bedroom Apartment.


Pelai, 5, Barcelona, L'Eixample negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Located in the Eixample district in Barcelona, this air-conditioned apartment is 300 metres from Plaça Catalunya. The apartment is 500 metres from Portal de l'Angel. Free WiFi is available throughout the property.
There is a seating area, a dining area and a kitchen equipped with a dishwasher. A flat-screen TV with satellite channels is featured. There is a private bathroom with a bath.
Casa Batllo is 700 metres from Friendly Rentals Charming Catalunya, while La Seu, Cathedral of Barcelona is 800 metres away. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 12 km from the property. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment; hotel chain: Friendly Rentals;
Rooms: Studio.


Friendly Rentals Gaudi
From € 155.00
Mare de Déu del Pilar, 17, Barcelona, Ciutat Vella negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Friendly Rentals Gaudi offers accommodation in Barcelona, 400 metres from La Seu, Cathedral of Barcelona. The apartment is 400 metres from Portal de l'Angel. Free WiFi is provided throughout the property.
The air-conditioned unit is equipped with a kitchen. A flat-screen TV is featured. There is a private bathroom with a bath or shower.
Picasso Museum is 500 metres from Friendly Rentals Gaudi, while Plaça Catalunya is 500 metres away. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 13 km from the property. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment; hotel chain: Friendly Rentals;
Rooms: One-Bedroom Apartment.


Vallhonrat 20, 1-2, Barcelona, Sants-Montjuïc negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Situated in Barcelona, Apartment Vallhonrat is an apartment boasting a terrace. The unit is 700 metres from Montjuïc. Free WiFi is available throughout the property.
There is a seating area and a kitchen complete with a microwave, a toaster and a fridge. Towels and bed linen are featured at Apartment Vallhonrat.
Palau Sant Jordi is 1.4 km from Apartment Vallhonrat, while Plaza Reial is 1.7 km from the property. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 11 km from the property. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment;
Rooms: Apartment with Terrace.


Ganduxer, 20, 1-2, Barcelona, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Set 1.9 km from Camp Nou in Barcelona, this apartment features free WiFi. The apartment is 1.9 km from La Pedrera.
There is a seating area, a dining area and a kitchen complete with a dishwasher and an oven. A flat-screen TV with cable channels is featured. There is a private bathroom with a bath.
Casa Batllo is 2.2 km from Apartamento Ganduxer, while Park Güell is 2.6 km from the property. Barcelona El Prat Airport is 12 km away. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment;
Rooms: Apartment with Garden View.


Friendly Rentals Olimpic Beach
From € 300.00
Estocolm, 1, Barcelona, Sant Martí negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Located in Barcelona, this air-conditioned apartment is 500 metres from Port Olympic. The unit is 1.4 km from Picasso Museum. Free WiFi is available throughout the property.
There is a dining area and a kitchen complete with a dishwasher and an oven. Towels and bed linen are featured at Friendly Rentals Olimpic Beach. There is a private bathroom with a bath.
La Seu, Cathedral of Barcelona is 1.7 km from Friendly Rentals Olimpic Beach, while Barceloneta Beach is 1.7 km from the property. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 14 km from the property. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment; hotel chain: Friendly Rentals;
Rooms: Three-Bedroom Apartment.


Friendly Rentals Ribes
From € 172.00
Ribes, 13, Barcelona, L'Eixample negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Friendly Rentals Ribes offers accommodation in Barcelona, 1 km from Picasso Museum. The apartment is 1.1 km from La Seu, Cathedral of Barcelona. Free WiFi is provided throughout the property.
There is a dining area and a kitchen complete with an oven and a microwave. A flat-screen TV and DVD player are offered. There is a private bathroom with a shower.
Plaça Catalunya is 1.2 km from Friendly Rentals Ribes, while Sagrada Familia is 1.2 km away. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 14 km from Friendly Rentals Ribes. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment; hotel chain: Friendly Rentals;
Rooms: Two-Bedroom Apartment.


Eixample Luxury Apartment
From € 510.00
Muntaner 202, #8A, Barcelona, L'Eixample negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Eixample Luxury Apartment is an apartment situated in Barcelona, 900 metres from La Pedrera. Eixample Luxury Apartment boasts views of the city and is 1.2 km from Casa Batllo. Free WiFi is featured .
The kitchen is fitted with a dishwasher and an oven and there is a private bathroom. Towels and bed linen are offered in this apartment. Other facilities at Eixample Luxury Apartment include a terrace.
Plaça Catalunya is 1.7 km from Eixample Luxury Apartment, while Portal de l'Angel is 2 km away. Barcelona El Prat Airport is 12 km from the property. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment;
Rooms: Penthouse with terrace.


Sarria Attic Apartment
Calle Dr. Roux, 5 atico, Barcelona, Sarrià-St. Gervasi negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Set 1.8 km from Camp Nou in Barcelona, this apartment features free WiFi. The apartment is 2.4 km from La Pedrera.
There is a dining area and a kitchen. Towels and bed linen are offered in this apartment. There is a private bathroom with a bath.
Park Güell is 2.7 km from Sarria Attic, while Casa Batllo is 2.7 km away. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 12 km from Sarria Attic. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment;
Rooms: Apartment with Terrace.


Centric Suite Plaza Catalunya Guest accommodation
Bruc, 41, Barcelona, L'Eixample negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Set a 5-minute walk from 3 metro stops, Centric Suite Plaza Cataluña is located in Barcelona, 600 metres from Plaza Catalunya. This guest house features free WiFi and a shared kitchen.
Each room in this property has a double bed, flat-screen TV, and desk. The private bathroom comes with a shower and hairdryer. Bed linen and towels are provided.
All guests have access to a shared kitchen, equipped with a hob, microwave, fridge, and coffee machine. A washer and dryer are also available, as well as a dining table.
You can find a restaurant, bar, and grocery shop within a 5-minute walk of Centric Suite Plaza Cataluña. Gaudi’s Sagrada Familia is 2 metro stops away, and Passeig de Gracia, famous for its luxury shops, is 500 metres from the property. ... 3 Szállás szobáinak száma; Guest accommodation;
Rooms: Deluxe Double Room with Private Bathroom, Double Room with Balcony, Double Room with Private Bathroom.


Hostal Oliva
From € 76.00
Hostal Oliva Guest accommodation
Passeig De Gràcia, 32 4º, Barcelona, L'Eixample negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Featuring free WiFi throughout the property, Hostal Oliva offers accommodation in Barcelona.
Every room at this guest house is air conditioned and comes with a flat-screen TV. For your comfort, you will find free toiletries and a hairdryer.
You will find a tour desk at the property.
Casa Batllo is 200 metres from Hostal Oliva, while Plaça Catalunya is 500 metres from the property. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 13 km from the property. ... 16 Szállás szobáinak száma; Guest accommodation;
Rooms: Quadruple Room, Single Room with Shared Bathroom, Standard Double Room, Standard Double Room with Shared Bathroom, Standard Single Room, Standard Twin Room, Superior Double Room with City View, Superior Twin Room with City View, Triple Room.


Rua Suites Bed and Breakfast
Travessera de Gracia 92 - 1º, Barcelona, Sarrià-St. Gervasi negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Set in the charming Gracia District in Barcelona, Rua Suites is a stylish accommodation featuring bright rooms and free WiFi.
There are double, single and triple bedrooms. Some rooms have access to shared bathrooms and some rooms have private bathrooms.
All rooms come with a flat-screen TV and a fridge.
Rua Suites is within few minutes' walk from a variety of restaurants, bars and shops.
Park Güell is 1.8 km from Rua Suites, while Plaça Catalunya is 1.9 km from the property. The nearest airport is El Prat Airport, 13 km from Rua Suites.
Please see Important Information for key collection details. ... 7 Szállás szobáinak száma; Bed and Breakfast;
Rooms: Double Room with Private Bathroom, Double Room with Shared Bathroom, Economy Triple Room with Shared Bathroom, Economy Twin Room with Shared Bathroom, Single Room with Shared Bathroom, Triple Room with Shared Bathroom.


Barcelona Travel
From € 66.00
Barcelona Travel Guest accommodation
Carrer Arago, 224, Barcelona, L'Eixample negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Barcelona Travel is located in a Modernist building from the XIX century in the centre of Barcelona, a little over 5 minutes' walk from Gran Vía Avenue and Plaça Universitat Square. Free WiFi access is available.
Each modern, air-conditioned room features parquet floors and a 40-inch flat-screen TV. Featuring a bath or shower, private bathrooms also come with a hairdryer and free toiletries. Bed linen and towels are provided.
Tourist information can be provided at the reception, and bikes and car rental are also available. Transportation to Barcelona El Prat Airport, located 20 minutes away by car, can be arranged.
The guest house is 850 metres from Passeig de Gracia Station, and Plaça Catalunya is 10 minutes away on foot. ... 8 Szállás szobáinak száma; Guest accommodation;
Rooms: Double or Twin Room, Superior Double or Twin Room, Superior Quadruple Room, Superior Triple Room.


Casa Cosi Atico Apartment
Diputacio 199, Atico 3, Barcelona, L'Eixample negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Casa Cosi Atico offers accommodation in Barcelona, 700 metres from Plaça Catalunya. The apartment is 700 metres from Casa Batllo. Free WiFi is available throughout the property.
There is a seating area and a kitchenette equipped with a dishwasher. A TV is offered. There is a private bathroom with a shower.
Portal de l'Angel is 1 km from Casa Cosi Atico, while La Pedrera is 1 km away. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 12 km from Casa Cosi Atico. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment;
Rooms: One-Bedroom Apartment.


Apartment Link BCN Sagrada Familia
From € 162.00
Cartagena, 330, 2º 2ª, Barcelona, L'Eixample negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Apartment Link BCN Sagrada Familia offers accommodation in Barcelona. The air-conditioned unit is 800 metres from Sagrada Familia. Free WiFi is offered .
There is a seating area, a dining area and a kitchen. A flat-screen TV and DVD player is featured. There is a private bathroom with a bath or shower.
Park Güell is 1.9 km from Apartment Link BCN Sagrada Familia, while La Pedrera is 2.1 km away. Barcelona El Prat Airport is 15 km from the property. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment;
Rooms: Two-Bedroom Apartment.


Ronda De Sant Pere 28, Atic 3, Barcelona, L'Eixample negyed, Spanyolország
(Sorry, only English information available.)

Located in the heart of Barcelona, this air-conditioned apartment is 400 metres from Portal de l'Angel. The apartment offers a private furnished terrace with city views and free WiFi.
This elegant apartment comes with heating, 3 bedrooms and 2 bathrooms. The kitchen is equipped with a microwave, a toaster and a refrigerator. A flat-screen TV with cable channels is available in the living room.
Plaça Catalunya is 500 metres from Elegant Apartment Olle, while La Seu, Cathedral of Barcelona is 600 metres from the property. The nearest airport is Barcelona El Prat Airport, 13 km from Elegant Apartment Olle. ... 1 Szállás szobáinak száma; Apartment;
Rooms: Superior Apartment.


Loading