Ingen reservationsgebyrer!
Language/Sprog:
 
Valuta:
BWH Montjuïc-Fira
Print denne sidePrint denne side   PrintE-mail
Send this page to:

Creu Coberta, 15, 08014, Barcelona, Sants-Montjuïc, Spanien
Language/Sprog:
BWH Montjuïc-Fira impression Kort beskrivelse
BWH Montjuïc-Fira tilbyder gratis trådløs internetadgang og central beliggenhed ved siden af Plaza Espanya i Barcelona. Her afgår der busser til lufthavnen og kongrescenteret FIRA. Der er 10 minutter til Barcelonas centrum med bus eller metro.
De moderne lejligheder omfatter aircondition, stue med sovesofa, fladskærms-tv samt dvd-afspiller. Der er desuden balkon eller møbleret terrasse samt eget badeværelse med hårtørrer. Der er køleskab, mikrobølgeovn og vaskemaskine i tekøkkenet.
Der kan reserveres forskellige ekstraservices på BWH, herunder guidede ture og lufthavnstransport. Du kan også bestille morgenmad, samt enkle og gourmet-madpakker i din lejlighed.
Butikscenteret Las Arenas ligger 150 m fra lejlighederne. Du kan finde caféer og restauranter i det omkringliggende område. Montjuïc og Font màgica de Montjuïc (det magiske springvand) ligger 5 minutters gang derfra.

Vigtig information
Bemærk venligst, at der ikke er nogen reception på ejendommen. Man bedes kontakte BWH Montjuïc-Fira ved ankomst til Barcelona for at arrangere indtjekning og udlevering af nøgler.
Bemærk venligst, at der opkræves et tillægsgebyr på € 200 ved eventuelle skader på lejligheden.
Hvis du ønsker en parkeringsplads, bedes du oplyse hotellet herom på forhånd via e-mail eller telefon. Kontaktoplysningerne fremgår af reservationsbekræftelsen.
Bemærk venligst, at der ved ankomst uden for receptionens normale åbningstider opkræves tillægsgebyr som følger:
Ved ankomst mellem kl. 21.00 og 00.00 opkræves et tillægsgebyr på € 30. Ved ankomst mellem kl. 00.00 og 02.00 opkræves et tillægsgebyr på € 40. Ved ankomst mellem kl. 02.00 og 08.00 opkræves et tillægsgebyr på € 50.
Tidlig indtjekning tilbydes afhængigt af tilgængelighed og kan først bekræftes 1 dag inden ankomst. Der opkræves et tillægsgebyr på € 30 ved tidlig indtjekning mellem kl. 08.00 og 10.00.
Bemærk venligst, at lejlighederne rengøres 1 gang om ugen. Skift af sengelinned og håndklæder indgår i rengøringen. Der tilbydes yderligere rengøring mod et tillægsgebyr.
Gæsterne bedes anmode overnatningsstedet om barnesenge og barnestole senest 3 dage i forvejen. Man kan anmode om dette ved at kontakte overnatningsstedet via e-mailadressen, som fremgår af reservationsbekræftelsen. Oplys venligst følgende: ankomst- og afrejsedato, lejlighed samt de ønskede faciliteter. Ejendommen sender en bekræftelse inden for 24 timer.
Samtlige ekstra services, herunder morgenmad, madpakker, guidede ture samt lufthavnstransport skal bekræftes af hotellet på forhånd.

Fotoalbum
BWH Montjuïc-Fira offers accommodation in Barcelona. Montjuïc is 1.2 km away.
The accommodation is air conditioned and features a seating area. A flat-screen TV and DVD player are available in some units. There is also a kitchenette, fitted with a microwave. A refrigerator and kettle are also provided. BWH Montjuïc-Fira features free WiFi throughout the property.
Palau Sant Jordi is 1.6 km from BWH Montjuïc-Fira, while Camp Nou is 2.2 km from the property. The nearest airport is El Prat Airport, 10 km from the property.

Hotel Facilities:

Generelt
 • Check-in: 15:00 - 21:00
 • Check-out: 06:00 - 11:00
 • Class: 0 stjern
 • Type: Ferielejlighed
 • Værelser: 6
 • Hotel Chain: BWH apartments
 • Ingen reservationsgebyrer
 • Credit Cards: American Express, Visa, Euro/Mastercard
 • WiFi tilgængeligt på alle områder
 • Family
 • Shopping
Aktiviteter
 • Parc de Joan Miró @ 0,4 km
 • Museu Arqueologic @ 0,9 km
 • Castell de Montjüic @ 2,4 km
 • Castell Montjuïc @ 2,5 km
 • Casa Milà (La Pedrera) @ 2,7 km
 • Vila Olimpica @ 2,7 km
 • Casa de la Cuitat (Town Hall) @ 3,3 km
 • Roman City Remains @ 3,4 km
 • Capella de Santa Àgata @ 3,4 km
Service

Fotografier

BWH Montjuïc-Fira photo 1
BWH Montjuïc-Fira photo 2
BWH Montjuïc-Fira photo 3
BWH Montjuïc-Fira photo 4
BWH Montjuïc-Fira photo 5
BWH Montjuïc-Fira photo 6
BWH Montjuïc-Fira photo 7
BWH Montjuïc-Fira photo 8
BWH Montjuïc-Fira photo 9
BWH Montjuïc-Fira photo 10
BWH Montjuïc-Fira photo 11
BWH Montjuïc-Fira photo 12
BWH Montjuïc-Fira photo 13
BWH Montjuïc-Fira photo 14
BWH Montjuïc-Fira photo 15
BWH Montjuïc-Fira photo 16
BWH Montjuïc-Fira photo 17
BWH Montjuïc-Fira photo 18
BWH Montjuïc-Fira photo 19
BWH Montjuïc-Fira photo 20
BWH Montjuïc-Fira photo 21
BWH Montjuïc-Fira photo 22
BWH Montjuïc-Fira photo 23
BWH Montjuïc-Fira photo 24
BWH Montjuïc-Fira photo 25
BWH Montjuïc-Fira photo 26
BWH Montjuïc-Fira photo 27
BWH Montjuïc-Fira photo 28
BWH Montjuïc-Fira photo 29
BWH Montjuïc-Fira photo 30
BWH Montjuïc-Fira photo 31
BWH Montjuïc-Fira photo 32
BWH Montjuïc-Fira photo 33
BWH Montjuïc-Fira photo 34
BWH Montjuïc-Fira photo 35
BWH Montjuïc-Fira photo 36
BWH Montjuïc-Fira photo 37
BWH Montjuïc-Fira photo 38
BWH Montjuïc-Fira photo 39
BWH Montjuïc-Fira photo 40
BWH Montjuïc-Fira photo 41
BWH Montjuïc-Fira photo 42
BWH Montjuïc-Fira photo 43
BWH Montjuïc-Fira photo 44
BWH Montjuïc-Fira photo 45
BWH Montjuïc-Fira photo 46
BWH Montjuïc-Fira photo 47
BWH Montjuïc-Fira photo 48
BWH Montjuïc-Fira photo 49
BWH Montjuïc-Fira photo 50
BWH Montjuïc-Fira photo 51
BWH Montjuïc-Fira photo 52
BWH Montjuïc-Fira photo 53
BWH Montjuïc-Fira photo 54
BWH Montjuïc-Fira photo 55
BWH Montjuïc-Fira photo 56
BWH Montjuïc-Fira photo 57
BWH Montjuïc-Fira photo 58
BWH Montjuïc-Fira photo 59
BWH Montjuïc-Fira photo 60
BWH Montjuïc-Fira photo 61
BWH Montjuïc-Fira photo 62
BWH Montjuïc-Fira photo 63
BWH Montjuïc-Fira photo 64
BWH Montjuïc-Fira photo 65
BWH Montjuïc-Fira photo 66
BWH Montjuïc-Fira photo 67
BWH Montjuïc-Fira photo 68

Værelser

Lejlighed med 3 soveværelser (Lejlighed)
Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser Lejlighed med 3 soveværelser  
Denne moderne lejlighed omfatter aircondition, stue med sovesofa, fladskærms-tv samt dvd-afspiller. Der er desuden balkon samt eget badeværelse med toiletartikler og hårtørrer. I tekøkkenet er der køleskab, mikrobølgeovn og vaskemaskine.

Værelses faciliteter: Aircondition, Badekar, Badeværelse, Balkon, Dvd-afspiller, Elkedel, Fladskærms-tv, Hårtørrer, Køleskab, Mikrobølgeovn, Siddekrog, Strygejern, Strygejern og -bræt, Tekøkken, Telefon, Toilet, Træ-/parketgulv, Udsigt , Varme, Vaskemaskine, Værdiskab
Max antal personer: 6
Størrelsen af ​​rummet: 90 m²
Senge: 4x Single bed(s) bed + 2x Bunk bed(s) bed + 1x Sofa bed(s) bed

Pris: € 145.00 ... € 175.00; select dates below to get current rates.

Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse (Lejlighed)
Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse Lejlighed med 3 soveværelser og terrasse  
Denne moderne lejlighed omfatter aircondition, stue med sovesofa, fladskærms-tv samt dvd-afspiller. Der er desuden møbleret terrasse samt eget badeværelse med hårtørrer. I tekøkkenet er der køleskab, mikrobølgeovn og vaskemaskine.

Værelses faciliteter: Aircondition, Badekar, Badeværelse, Balkon, Dvd-afspiller, Elkedel, Fladskærms-tv, Hårtørrer, Køleskab, Mikrobølgeovn, Siddekrog, Strygejern, Strygejern og -bræt, Tekøkken, Telefon, Toilet, Træ-/parketgulv, Udsigt , Varme, Vaskemaskine, Værdiskab
Max antal personer: 6
Størrelsen af ​​rummet: 90 m²
Senge: 4x Single bed(s) bed + 2x Bunk bed(s) bed + 2x Sofa bed(s) bed

Pris: € 150.00 ... € 180.00; select dates below to get current rates.

Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse (Lejlighed)
Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse Lejlighed med 2 soveværelser og terrasse  
Denne moderne lejlighed omfatter aircondition, stue med sovesofa, fladskærms-tv samt dvd-afspiller. Der er desuden møbleret terrasse samt eget badeværelse med hårtørrer. I tekøkkenet er der køleskab, mikrobølgeovn og vaskemaskine.

Værelses faciliteter: Aircondition, Badekar, Badeværelse, Balkon, Bruser, Dvd-afspiller, Elkedel, Fladskærms-tv, Hårtørrer, Køleskab, Mikrobølgeovn, Siddekrog, Strygejern, Strygejern og -bræt, Tekøkken, Telefon, Toilet, Træ-/parketgulv, Udsigt , Varme, Vaskemaskine, Værdiskab
Max antal personer: 4
Størrelsen af ​​rummet: 75 m²
Senge: 2x Single bed(s) bed + 2x Bunk bed(s) bed + 1x Sofa bed(s) bed

Pris: € 130.00 ... € 148.00; select dates below to get current rates.

A
BWH Montjuïc-Fira
Ferielejlighed

Hoteller i nærheden:

B
Catalonia Barcelona Plaza @ 0,1 km
4* Hotel
C
Vivobarcelona Apartments Jordi @ 0,1 km
Ferielejlighed
E
Apart Easy Sants Montjuic @ 0,2 km
Ferielejlighed
F
Fira Barcelona Plaza Espanya Apartments @ 0,2 km
Ferielejlighed
G
Plaza España Apartments @ 0,2 km
Ferielejlighed
H
Ayre Hotel Gran Vía @ 0,2 km
4* Hotel
I
Stopbarcelona Plaza de España Apartments @ 0,3 km
Ferielejlighed
J
Tripbarcelonaspain Plaza de España @ 0,3 km
Ferielejlighed
K
Pestana Arena Barcelona @ 0,3 km
4* Hotel

Gæster, der har set på dette hotel, har også ofte været interesserede i disse hoteller:
Loading